Βραχιονοπλαστική | Πλαστική χεριών

Η χαλάρωση στα μπράτσα είναι ένα αντιαισθητικό φαινόμενο και ενοχλεί πολλές γυναίκες, γιατί έχουν δυσκολίες στο να διαλέξουν το ρουχισμό τους. Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται σε ασθενείς που έχουν χάσει βάρος αλλά και λόγω της χαλάρωσης του δέρματος στα χέρια με το πέρασμα του χρόνου. Δυστυχώς όμως ούτε η γυμναστική ούτε οι διάφορες κρέμες μπορούν να κάνουν σύσφιξη στο ‘κρεμασμένο’ αυτό δέρμα. Ο βαθμός χαλάρωσης των χεριών καθορίζει και την θεραπεία που πρέπει να γίνει και μπορεί να χωριστεί σε τρεις τύπους:

Τύπoς I:

Οι ασθενείς έχουν σχετική περίσσεια λίπους στο άνω τμήμα του βραχίονα με καλό όμως τόνο και ελάχιστη χαλάρωση του δέρματος. Αυτοί οι ασθενείς είναι υποψήφιοι για διόρθωση του προβλήματος με μια απλή λιποαναρρόφηση. Η επέμβαση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία.

Τύπος II:

Αυτοί οι ασθενείς παρουσιάζουν περίσσεια δέρματος και λίπους κοντά στην μασχάλη και μπορεί να έχουν πτυχώσεις δέρματος σε αυτή την περιοχή. Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται μια κάθετη τομή στην περιοχή της μασχάλης για αφαίρεση του δέρματος και αυτή η τομή συνήθως δεν είναι εμφανής (μίνι βραχιονοπλαστική). Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση για καλυτέρα αποτελέσματα.

Brachioplasty.jpg
Τύπος ΙΙI:

Οι ασθενείς έχουν μια μέτρια ή εκτεταμένη χαλάρωση του δέρματος στα μπράτσα χωρίς ή ελάχιστη περίσσεια λίπους. Είναι συνήθως άτομα μετά από μεγάλη απώλεια βάρους με κακή ελαστικότητα του δέρματος. Αυτοί οι ασθενείς είναι υποψήφιοι για την λεγόμενη βραχιονοπλαστική όπου απαιτείται χειρουργική αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος. Συνήθως γίνεται μια επιμήκης τομή, η οποία ξεκινάει από τη μασχάλη και καταλήγει στον αγκώνα. Αναλόγως τεχνικής η τομή μπορεί να γίνει είτε στο εσωτερικό του βραχίονα είτε στην πίσω περιοχή. Συνήθως η εσωτερική τομή είναι λιγότερο ορατή.

armlift1.jpg


Χρόνος ανάρρωσης
1-2 εβδομάδες
Τιμή
1500-2500 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Τοπική αναισθησία, Υπνοχάλαση
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.