Θεραπεία ΜπότοξΗ βουτολική τοξίνη (Μπότοξ) είναι μια φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη, που σε πολύ μικρές δόσεις δρα στο μυ με αποτέλεσμα την αναστολή μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, ώστε ο μυς να μην κάνει συσπάσεις, και οι ρυτίδες που θα σχηματίζονταν ως αποτέλεσμα της σύσπασης να μειώνονται αισθητά.Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας, για την περίοδο της ζωής τους όπου εμφανίζονται οι ρυτίδες έκφρασης, ενώ η κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών και του μετώπου είναι πλέον ορατή.


Οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις εμφανίζονται γύρω από τα μάτια.Ακόμα και σε μικρές ηλικίες παρατηρούνται συχνά λεπτές ρυτίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού, γνωστές ως πόδι της χήνας, οι οποίες δημιουργούνταικυρίως λόγω της εκφραστικότητας του προσώπου. Το Botox εφαρμόζεται επίσης για τα προβλήματα που εμφανίζονται στην περιοχή των φρυδιών, με συχνότερες περιπτώσεις την κάθετη ρυτίδα στο μεσόφρυο -υπεύθυνη για τη συνοφρυωμένη, θυμωμένη όψη πολλών γύρω μας- και την πτώση των φρυδιών με τον χρόνο λόγω χαλάρωσης του δέρματος. Οι οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο, αποτέλεσμα της δράσης των μετωπιαίων μυών που ανορθώνουν τα φρύδια, είναι επίσης ένα στοιχείο που προδίδει την ηλικία και μπορεί να αντιμετωπιστεί με θεραπεία Μπότοξ. Tελευταία εφαρμόζεται με επιτυχία και στις κάθετες ρυτίδες του λαιμού.

botox injections cyprus limassol nicosia.jpg


Η θεραπεία με Μπότοξ είναι μία ακίνδυνη εφαρμογή. Η διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα έως είκοσι λεπτά, αναλόγως την ένδειξη, όπου με λεπτές ενέσεις στην περιοχή του μεσόφρυου, του μετώπου ή των ματιών ακινητοποιούνται οι μύες που προκαλούν τις ρυτίδες. Το botox είναι απόλυτα ασφαλές, με σπάνιες και μικρής διάρκειας παρενέργειες όπως ελαφρά ζάλη, πονοκέφαλος ή τοπική αλλεργική αντίδραση, που κι αυτές είναι αναστρέψιμες. Μπορεί να εμφανιστούν μικρές μελανιές στο σημείο όπου έχει γίνει η ένεση (κυρίως στην περιοχή των ματιών). Επίσης σπάνια μπορεί να εμφανιστή βλεφαρόπτωση, μυϊκή αδυναμία και ασυμμετρία . Οι αντιδράσεις αυτές όμως είναι προσωρινές. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται πλήρως έως και 15 ημέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας και διαρκούν 3-6 μήνες. Mετά θα πρέπει η εφαρμογή να επαναληφθεί. Ωστόσο, μετά από 3 εφαρμογές, τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο.

Κόστος Θεραπείας

Μια περιοχή 120 ευρώ
Δυο περιοχές 200 ευρώ
Τρεις περιοχές 250 ευρώ
BEFORE
AFTER
Χρόνος ανάρρωσης
Δεν υπάρχει
Τιμή
120-250 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Χωρίς αναισθησία
CONTACT US
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.