Ανόρθωση Μετώπου

Για μία καλύτερη κατανόηση στο πώς μία τέτοια πλαστική επέμβαση μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σας, κοιτάξτε στον καθρέπτη και τοποθετήστε τις παλάμες των χεριών σας στις εξωτερικές άκρες των ματιών σας, πάνω από τα φρύδια σας. Τώρα απαλά τραβήξτε το δέρμα προς τα πάνω, έτσι ώστε να ανασηκώσετε τα φρύδια και την περιοχή του μετώπου. Αυτό θα είναι κατά προσέγγιση το τι μπορεί να κάνει για εσάς η ανόρθωση μετώπου.

Ανόρθωση Μετώπου


Η ανόρθωση μετώπου (φρυδιών), ή Λίφτινγκ φρυδιών είναι μία διαδικασία που αποκαθιστά μια πιο νεανική και ανανεωμένη εμφάνιση στις περιοχές πάνω από τα μάτια, καθώς διορθώνει τα πεσμένα φρύδια και βελτιώνει τις οριζόντιες γραμμές, τις βαθιές ρυτίδες που μπορούν να κάνουν ένα άτομο να δείχνει θυμωμένο, λυπημένο ή κουρασμένο.

Συνήθως πραγματοποιείται στις ηλικίες 40 -60 ετών, ώστε να ελαχιστοποιήσει τις εμφανείς επιδράσεις της γήρανσης. Συχνά εκτελείται σε συνεργασία με την ανόρθωση προσώπου (face-lift), έτσι ώστε να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη ανανεωμένη εικόνα προσώπου. Η βλεφαροπλαστική μπορεί επίσης να εκτελεστεί την ίδια χρονική στιγμή με την πλαστική μετώπου, ιδιαίτερα εάν ένας ασθενής έχει σημαντική χαλάρωση στην περιοχή των άνω βλεφάρων. Μερικές φορές οι ασθενείς που πιστεύουν ότι χρειάζονται πλαστική των άνω βλεφάρων, βρίσκουν καλύτερη ανταπόκριση των στόχων τους μέσω της ανόρθωσης μετώπου.

Για μία καλύτερη κατανόηση στο πώς μία επέμβαση μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σας, κοιτάξτε στον καθρέπτη και τοποθετήστε τις παλάμες των χεριών σας στις εξωτερικές άκρες των ματιών σας, πάνω από τα φρύδια σας. Τώρα απαλά τραβήξτε το δέρμα προς τα πάνω, έτσι ώστε να ανασηκώσετε τα φρύδια και την περιοχή του μετώπου. Αυτό θα είναι κατά προσέγγιση το τι μπορεί να κάνει για εσάς η ανόρθωση μετώπου.

Το λίφτινγκ διολίσθησης: 

Το λίφτινγκ διολίσθησης (Gliding Brow Lift) είναι μια αρκετά σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνική η οποία πραγματοποιείται με περιορισμένες τομές που βρίσκονται είτε κρυμμένες μέσα στους κροτάφους, είτε στη γραμμή των μαλλιών εκατέρωθεν του μετώπου. Αυτή η μέθοδος διενεργείται σχεδόν αποκλειστικά με τοπική αναισθησία και είναι επέμβαση μικρής διάρκειας και όχι τόσο παρεμβατική.

Βασίζεται στην υποδόρια αποκόλληση του δέρματος και τη νέα στήριξη με εξωτερικές ραφές σε νέα θέση, με την τεχνική αιμοστατικού πλέγματος (haemostatic net). Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δεν αφήνει καθόλου σημάδια και προσφέρει ένα αποτέλεσμα εφάμιλλο με άλλες τεχνικές λίφτινγκ.

Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από 5-7 ημέρες, μαζί με την επίδεση. Οι μελανιές μπορεί να είναι από ελάχιστες ως μηδενικές και σπάνια μπορεί να υπάρχουν μέτριες μελανιές στα άνω βλέφαρα.  Τα σημάδια από τις ουλές είναι κρυμμένα εξαρχής μέσα στα μαλλιά, και χρειάζονται μερικούς μήνες για γίνουν σχεδόν αόρατα μέσα ακριβώς στη γραμμή των μαλλιών.

Κροταφικό Lift:

Αν το κύριο πρόβλημα είναι η χαλάρωση των φρυδιών στα πλάγια μπορεί να γίνει ανόρθωση τους με το κροταφικο Lift. Η μικρή αυτή επέμβαση γίνεται από μια μικρή οπή μέσα στο τριχωτό. Ένα ειδικό εργαλείο αποκολλά ολόκληρη τη περιοχή του κροτάφου μέχρι το φρύδι . Αυτή η περιοχή μεταφέρεται και τεντώνεται προς τα πάνω και πίσω. Η αισθητική επέμβαση αυτή «ανοίγει» την έξω γωνία του ματιού και ανεβάζει το φρύδι. Πρόκειται για μια απλή επέμβαση, χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, που το μόνο που απαιτεί είναι μια επίδεση με ελαστικό επίδεσμο το απόγευμα της επέμβασης μέχρι το πρωί.
cosmetic brow cyprus.png
Χρόνος ανάρρωσης
1-2 εβδομάδες
Τιμή
1000-2000 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Τοπική αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.