Ανανέωση λαιμού και προσώπου

Το Profhilo είναι ένα booster δέρματος από συνδεδεμένο, μέσω θερμικής επεξεργασίας , υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα.

profhilo cyprus.jpeg

Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα.Το PROFHILO εξαιτίας της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος, διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή ελαστίνης και τεσσάρων διαφορετικών τύπων κολλαγόνου, βοηθώντας στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η διέγερση αυτή συντελεί σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση του προσώπου και λαιμού.

Το Profhilo γίνεται με συγκεκριμένη ενέσιμη τεχνική (BAP) σε συγκεκριμένα σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου ή του λαιμού, που λέγονται Bio Aesthetic Points και μετά απλώνεται και αποδομείται σταδιακά μέσα σε ένα μήνα, προσφέροντας έτσι παρατεταμένη δράση. Συνήθως, για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo,απαιτούνται 2 συνεδρίες σε διάστημα 4 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου.


Χρόνος ανάρρωσης
δεν υπάρχει
Τιμή
260 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Χωρίς αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.