Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP – Platelet Rich Plasma), αποτελούν εφαρμογή της σύγχρονης αναγεννητικής, βιολογικής ιατρικής. Η ενέσιμη θεραπεία με ενεργοποιημένα αιμοπετάλια, συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ιστική ανάπλαση, μέσω των αυξητικών παραγόντων που παράγουν. Δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας ή υπερευαισθησίας καθώς κάθε άτομο χρησιμοποιείται αποκλειστικά το αίμα του.


PRP treatment.jpg

Ο πλαστικός χειρουργός λαμβάνει από κάθε άτομο 1-2 φιαλίδια αίματος που αναμειγνύονται με αντιπηκτικό και gel. Το αίμα φυγοκεντρείται σε ειδική φυγόκεντρο. Σκοπός της φυγοκέντρησης είναι να διαχωριστούν τα συστατικά του αίματος, σε πλάσμα, αιμοπετάλια και σε άλλο θάλαμο τα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια κ.λπ.  Το πλάσμα και οι αυξητικοί παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια συλλέγονται με σύριγγα και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

Η έγχυση στο πρόσωπο και στον λαιμό βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, συσφίγγει το δέρμα και χαρίζει μια πιο υγιή λάμψη. Ενεργοποιεί την ανάπλαση του κολλαγόνου την αγγειογένεση επαναγγειοποίηση των ιστών, προσδίδοντας όγκο και λίπος σε περιοχές όπου  το λίπος και όγκος έχουν χαθεί και λειαίνοντας  τις ρυτίδες και τις ουλές.

Το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ μόνο για το πρόσωπο και στα 350 ευρώ για συνδυασμό προσώπου και λαιμού.  

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

PRP-HAIR-RESTORATION.jpg

Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια, προκαλεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, λειτουργεί προληπτικά ενάντια στη τριχόπτωση, καθώς παρεμποδίζει την παραπάνω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά. Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στην περιοχή της εμφύτευσης, όσο και στην δότρια περιοχή, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την επούλωση και μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα.

Το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ.


©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.