Αυξητική χειλιών

Η αυξητική ή πλαστική χειλιών όπως λέγεται είναι μια από τις επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που έχει σαν σκοπό να κάνει τα χείλη πιο πλούσια και σαρκώδη. Στις μέρες μας η συχνότερη τεχνική είναι αυτή που δεν είναι χειρουργική και γίνεται στο ιατρείο με υλικά πληρώσεως όπως είναι το υαλουρονικό οξύ. Είναι ένα φυσικό υλικό που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και αυξάνει τον όγκο των χειλιών βελτιώνοντας και το σχήμα τους παράλληλα.

Το υαλουρονικό βελτιώνει την εμφάνιση των χειλιών με τους εξής τρόπους:

  • Βελτιώνοντας το σχήμα
  • Βελτιώνοντας την κατασκευή
  • Αυξάνοντας τον όγκο

Τα αποτελέσματα διαρκούν 6 μήνες. Μετά από την πάροδο της δράσης του υλικού χρειάζεται επανατοποθέτηση για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Κατά την επέμβαση:

Η τεχνική γίνεται στο ιατρείο. Πρώτα γίνονται μικρές αναισθητικές ενέσεις μέσα στο στόμα για να μουδιάσουν τα νεύρα που νευρώνουν αισθητικά τα χείλη. Κατόπιν παρουσία καθρέφτη που μας βοηθάει να έχουμε συνεργασία με την γυναίκα αρχίζει η έκχυση του υλικού σταδιακά και αργά.
Το ποσό που εγχύεται ελέγχεται από τον πλαστικό χειρουργό ούτως ώστε να υπάρχει φυσικότητα στο αποτέλεσμα. Τα τυχόν καρουμπαλάκια υποχωρούν ταχύτατα. Με τις κινήσεις των χειλιών και το μασάζ φεύγει εύκολα οποιοδήποτε καρουμπαλάκι.

Μετά την έκχυση εκτελείται επιμελές μασάζ και τοποθέτηση ειδικής παγοκύστης για μείωση του οιδήματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και σε 2-3 μέρες αφού φύγει το πρήξιμο φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εκχυμώσεις, οι οποίες όμως μπορούν να καλυφτούν άμεσα με κοκκινάδι και υποχωρούν σε λίγες μέρες,

Χρησιμοποιούμε στην κλινική μας: 

Saypha που κατασκευάζετε από την εταιρεία Croma Laboratories (Αυστρία)
Teosyal που κατασκευάζετε από την εταιρεία Teoxane Laboratories (Ελβετία) 
Juviderm που κατασκευάζετε από την εταιρεία Allergan plc (ΗΠΑ-Ιρλανδία) 
Restylane που κατασκευάζετε από την εταιρεία Galderma (Ελβετία) 

(Η τιμή εξαρτάτε από το είδος του Υαλουρονικού). Χρόνος ανάρρωσης
1-2 ημέρες
Τιμή
200-250 ευρώ για 1 μλ
Τύπος αναισθησίας
Τοπική αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.