Βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρων

Η βλεφαροπλαστική γίνεται ανώδυνα με τοπική αναισθησία, για γρήγορη ανάρρωση και προσιτές τιμές.  

Βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρων

Η βλεφαροπλαστική είναι μια από τις συχνότερες επεμβάσεις που εκτελούνται στην πλαστική χειρουργική. Κατά την επέμβαση αφαιρείται υπερβολικό δέρμα καθώς επίσης και μερικές φορές λίπος από το άνω βλέφαρο.

Τα μάτια μας είναι από τα πρώτα σημεία στα οποία φαίνονται τα σημάδια του χρόνου, αφού καθώς περνάει η ηλικία εμφανίζεται περίσσεια δέρματος ή και πρόπτωση λίπους στα άνω βλέφαρα με αποτέλεσμα να φαινόμαστε κουρασμένοι.

Η επέμβαση γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία . Με την χρήση δύο λαβίδων καθορίζεται η περίσσειας του δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί. Η τομή γίνεται στις φυσικές πτυχές του βλεφάρου, έτσι ώστε η ουλή να μην είναι τόσο ορατή. Η περίσσεια του δέρματος αφαιρείται και αν είναι αναγκαίο το λίπος. Χρησιμοποιούνται πολύ λεπτά ράμματά για να μην μένουν σημάδια.

Συνήθως ο χρόνος αποκατάστασης είναι σύντομός και κάποιος ή κάποια μπορεί να κυκλοφορεί άμεσα φορώντας γυαλιά ηλίου. Μπορεί να υπάρξουν μώλωπες και πρήξιμο, αλλά εξαφανίζονται σε λίγες μέρες. Η χρήση παγοκύστεων κατά τις πρώτες 48 ώρες μπορεί να επιταχύνει την επούλωση. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από 5-7 μέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις κανονικές τους δραστηριότητες μετά από 7-10 ημέρες .
τομές βλεφαροπλαστικής κύπρο

Μετά την επέμβαση, τα μάτια θα γίνουν πιο ξεκούραστα και θα αποκτήσουν μια ζωντάνια, αποκτώντας έτσι ένα καλύτερο σχήμα.


Χρόνος ανάρρωσης
5-7 ημέρες
Τιμή
1300 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Τοπική αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.